nurulathirawahid.blogspot.com

netizens :)

Kidnapped

Assalamualaikum w.b.r


Hai hai hai . Tajuk entry kali ni macam ganas ek . Btw, seriously talk kowang pernah kena kidnapped tak ? Macam mana feeling dia .. bukan mintak haha tapi sure dengar macam best . Orang dah kena cenggitu should be kita kena ada rasa sedih, takut, marah and etc kan dalam hati. BUT ! hahaha kidnapped ni rasa happy je (macam mana feeling dia tu? boleh terbayang tak dalam kepala)

Haha mesti tertanya-tanya apa lah budak kecik ni dok merepek ye . Takpe nanti one day kita story detail haha . Imagine in one day banyak tempat kau boleh pergi . Contohlah kau dah assigned date planning every year untuk buat sesuatu task setelah bertahun lamanya , suddenly someone bawak kau lari jauh . Eh eh tengah kena kidnapped tu kau boleh fikir pasal kerja and suddenly benda tu hilang . Sebab apa ? Oi tentulah sebab tengah happy plus plus. (imagine lagi dalam-dalam,dasar kuat berangan ! haha )


Ha tetiba kau boleh ada kat sini just for breakfast . What do you think kalau betul terjadi kat diri kowang .? Oklah saja je hilangkan bosan sat sebab partner kita semua takde harini . Aishhh . Nanti free next entry kita story lagi . Anyeongggggggggggggg ! 
XOXO

tq sudi singgah. LIKE kalau suka, kalau tak suka diam je :)

BLACKOUT

Bila kita dah kuat balik , kita jumpa balik naaa kat sini. byebye readers ! away for awhile yaa..

tq sudi singgah. LIKE kalau suka, kalau tak suka diam je :)

 

copyright@athira wahid